Recept za kupovinu BTC
|
02-28-2014, 05:53 PM
(This post was last modified: 03-01-2014 12:03 AM by Paxy.)
|
|||
|
|||
Recept za kupovinu BTC
Kako su mi sa gasenjem MtGox-a zamrznuti svi BTC, a berza nece da ceka
![]() Odlucio sam se za Bitfinex zbog prilicno dobrog web okruzenja, API-a, i provizije od 0.15%. Medjutim Bitfinex podrzava ubacivanje sredstava preko BTC, LTC, Bank transfer i navodno EgoPay (koji trenutno ne radi, cekam odgovor supporta). Hteo sam da ubacim manja sredstva, pa Bank Transfer otpada i trazio sam nacine za ubacivanje preko kreditne kartice. Ko god je pokusao ovo, zna koliko postoji zajebancija i kolike su provizije. Nakon par dana istrazivanja kupio sam BTC i prebacio na Bitfinex na sledeci nacin: - Prebacio sa kreditne kartice na Payeer dolare (uplatio 10$, dobio 9.70$ - provizija 3%) - Prebacio sa Payeer na BTCe (provizija 0%) - Kupio BTC za dolare (provizija 0.2%) - Prebacio BTC na Bitfinex (provizija fiksno 0.001 BTC) Znaci ukupna provizija za ovu gimanstiku je ~3.7% + 0.001BTC tj. u mom slucaju za 10$ blizu 1$. (~10%) Kao i kod drugih nacina prebacivanja neka minimalna suma (ispod 0.1$) je ostajao na racunu i Payeer i BTCe (nije moglo sve da se prebaci). Ranije sam imao iskustva sa WirVox varijantom, sto me je na kraju ispalo negde oko 25%-30%. |
|||
02-28-2014, 06:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Recept za kupovinu BTC
Hvala za info! Sema je dobra i mala je provizija.
http://dir.vizio.biz BitsharesX (BTSX) and NeosCoin (NEOS) rule! |
|||
02-28-2014, 09:53 PM
|
|||
|
|||
Hvala na info!
Samo jedna mala ispravka, Payeer ti je naplatio proviziju 3%, a ne 0,3% ![]() |
|||
02-28-2014, 10:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Recept za kupovinu BTC | |||
03-01-2014, 12:01 AM
|
|||
|
|||
Maesto je debitna i retko koji sistem prihvata debitne kartice.
Platio sam Intesa Master karticom. Hm, da 3%. |
|||
03-06-2014, 09:51 AM
|
|||
|
|||
Zna neko kako moze da se uplati na payeer ili neki takav sistem sa Visa kartice komercijalne banke, zovu je i internet kartica? Naravno da se uzme u obzir da provizija treba biti sto manja.Da mi npr od 10$ ne uzmu 7 ili tako nesto.
|
|||
03-06-2014, 12:30 PM
|
|||
|
|||
Da, procedura je ova gore, ali sa Virtuon karticama je slicna prica kao za Debitne, mozda ce proci, mozda nece.
|
|||
03-06-2014, 12:52 PM
(This post was last modified: 03-06-2014 12:54 PM by marko30.)
|
|||
|
|||
Paxy problem je sto mi na liqpay ne stize poruka na sms, jesi imao slicnih problema?
I da li znas koju karticu moram imati da bih mogao da uradim to sto si ti ako ova ne prodje. Koliko ti je mesecno odrzavanje te kartice? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)