Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prodajem malu sumu btc
01-07-2015, 09:52 AM (This post was last modified: 01-08-2015 03:14 PM by predic.)
Post: #1
prodajem malu sumu btc
pozdrav,

imam bitkoine za oko 24 evra u wallet/novcaniku na sajtu blockchain.info, ali eto cekam od juce neki authentication email da bih pristupio svojim parama, pa kad pristupim, zelim da prodam te bitkoine.

posto nisam u srbiji, lova ne treba meni da se isporuci, nego treba da mi se dopuni hosting nalog gde imam svoj vebsajt, pa ja onda mogu da platim dva domena koji mi stizu na naplatu 8. februara. lova treba da se uplati na ziro racun te hosting kompanije.

evo sta pise na mom nalogu na hosting022.com iz indjije, tamo treba da se uplati 2400 dinara za ova dva domena koja stizu za naplatu:

..........

ko odluci da kupi od mene ove bitkoine, samo treba da posalje lovu na taj ziro racun, kad ja udjem na moj nalog I vidim da je lova/kredit tamo, dobija bitkoine od mene, ako ne posaljem bitcoine, samo trazi lovu natrag od vlasnika hosting kompanije. dakle, sa moje strane nema prevare, osim ako me zgazi auto na ulici pa ne mogu da posaljem BTC.

2400 dinara je 20 evra a ja imam btc za oko 24 evra, ako nije doslo do nekog velikog pada vrednosti bitkoina. zadnji put sam proverio pre dve nedelje.

ceo nalog na tom hostingu se vodi na porodin.info, dakle, samo se na uplatnici naznaci da je to dopuna love za nalog porodin.info, onda on meni tamo ubaci kredite I doplata za domene ide automatski 8 februara. to je cela mustra.

kad uspem da pristupim na blockchain napisacu tacno kolika je suma u bitkoinima.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2015, 03:13 PM
Post: #2
RE: prodajem malu sumu btc
ne preporucujem nikome blockchain wallet, svakih par sati sam proveravao email za link i ladno su poslali ujutru u 7 i kad sam probao u 12, link nije vise validan. a ceo dan sam juce proveravao da li mi je stigao email od njih.

onda sam odradio reset authentication sa novim emailom i onda mi je pisalo da resetovanje traje jos 13 dana i 23 sata to jest 2 nedelje.

zarobe ti pare i ne mozes da platis ono sto treba da platis.
tako da ovaj topic vise ne vazi, odustajem od prodaje, prodacu u danskoj a hosting cu platiti drugacije.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)