Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Investiranje u BTC
04-16-2015, 01:17 AM
Post: #11
RE: Investiranje u BTC
Reci mi jos jednu stvar . . .
Ako skinem portabilnu verziju Electrum-a, sta to znaci za moje novcice?
Da li su oni na racunaru ili na nekom eksternom mediju, na koji ga stavim?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-20-2015, 11:36 AM (This post was last modified: 04-20-2015 11:39 AM by predic.)
Post: #12
RE: Investiranje u BTC
instaliraj, probaj, dok ne probas, dzabe ti objasnjavanje.

dakle, postoje razne vrste wallet za bitcoin, svaki ima neke svoje specificnosti, ali to je wallet u svakom slucaju, unutra ti je tvoj bitcoin, imas adresu za primanje bitcoina, ubacis adresu na koju hoces da posaljes kada zelis da prodas BTC ili da kupis neki proizvod.

dakle, poseti localbitcoins, kupi od nekog BTC za neku minimalnu sumu novca, das mu cash a on tebi prebaci bitcoin na tvoju bitcoin adresu koju dobijes kad instaliras bitcoin na kompjuter ili kad otvoris nalog na bitstamp, dakle, das mu lovu I tvoju bitcoin adresu.
isto je process kad prodajes bitcoin, treba ti bitcoin adresa kupca da mu posaljes bitcoin I treba ti da ti on da lovu, ili cash na ruke ili da prebaci na tvoj bankarski racun ili na tvoj nalog na bitstamp.

mozes probati electrum ili neki drugi wallet, instaliraj na tvoj kompjuter I prebaci neku sumu bitcoina sa bitstamp na tu adresu koju imas kad instaliras bitcoin u svoj kompjuter.

ostalo je blabla, ja smatram da ce bitcoin da opada, kasno si se setio, vrednost zavisi od potraznje a potraznja zavisi od investicija u bitcoin odnosno love za marketing da bi se prosirio spektar korisnika bitcoina, dakle, bilo je milionera koji su investirali par miliona evra u bitcoin I vrednost je skocila na 1000 dolara ali su mnoge zemlje zabranile bitcoin I onda je sve palo. dakle, bitcoin nije uspeo da postane mainstream, vlasti nisu to dozvolile I milioneri su malo pukli malo povratili I to je to. nema investicija, nema marketinga, nema novih korisnika bitcoina, sve se svelo na cuvanje bitcoina da bi se zaradilo kad se menja vrednost valute, ali vrednost ne moze da se menja kad ljudi cuvaju umesto da kupuju I prodaju robu sa bitcoinom. tako se sve svelo na spekulativnu upotrebu bitcoina, nije zazivelo kao sto su investitori mislili da ce da bude.

I pazi se tih online sajtova kao bitstamp, traze da im saljes kopiju dokumenata da verifikujes nalog a kad tad ih neko hakuje I tvoji dokumenti budu prodani na nekom hakerskom forumu.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)