Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WEX kodovi - vaučeri
11-26-2017, 03:25 PM (This post was last modified: 11-27-2017 12:05 PM by MagicMiner.)
Post: #1
WEX kodovi - vaučeri
Pozdrav forumašima, posle nekoliko raznih molbi prijatelja i okoline pomagao sam da se uključe u priču o kripto valutama. Najviše je bilo pitanja za kopanje, hadver i podešavanje ali se nameće i pitanje šta posle sa zarađenim novčićima ili valutom. Može se čuvati, prodati ili trgovati radi veće zarade.

U poslednje vreme sa člancima u dnevnoj štampi je poraslo i zanimanje za trgovinu novčića na berzama. Tu postoji literatura i znanje ali je tehnički problem prebaciti novac za početni kapital, takozvana Fiat valuta. Na molbe sam prodavao razne novčiće da bi neki započeli trgovinu pa sam se ja nervirao ako je cena posle porasla, a ti neki se nervirali ako je padala Smile Ne poznajem lično nikoga ko se upustio u slanje novca preko banke, ali znam za neke primere povlačenja zarade na devizni račun.

Zato vrednosni vaučeri u dolarskoj valuti deluju kao lepo rešenje, prenosite nekome stabilnu vrednost sa kojom može odmah da raspolaže. Za manje iznose su niži troškovi i nije vam potrebna kartica i devizni račun. Može da posluži i kao poklon za nekog mladog entuzijastu jer se sam kod dostavlja putem e-pošte ii poruke.

Na stranici greenhost.me/shop se mogu kupiti vrednosni vaučeri za WEX u manjim apoenima za uplatu u dinarima preko računa ili ebank, svakog dana u bilo koje vreme od 6-24h. Za goste sa foruma popust ako se unese BITCOINRS kod plaćanja.

Za periode kada ne radi platni promet (uveče i vikend) služi Telenor banka sa svojim slanjem novca na broj/email.

Kao i većina mojih postova, ova ideja je namenjena manjim igračima i početnicima koji bi da se oprobaju u svetu kripto valuta

Neki primeri slenga na menjačnici:
to da moon - želja za skokom neke valute
hodl, hodler - namerna greška, znači držati valutu u šteku
pump/dump - smišljena akcija povećanja ili obaranja cene
whale, bull, shark - veliki igrači na menjačnici
dildo - zelena ili crvena linija koja označava skok/pad valute Smile

Miloš
greenhost.me/shop

1080 Sols/s @ nanopool
4x 7950 Asus 270 Sol/s
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)