Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pitanje ? bitcoin ? litecoin ? asic ...
02-06-2014, 07:54 PM (This post was last modified: 02-06-2014 08:45 PM by coincoin.)
Post: #1
pitanje ? bitcoin ? litecoin ? asic ...
[undefined=undefined]imam neku opciju da pribavim ASIC buterfly 5GH model
koliko to moze da generishe parica ...

posto radim u provajderu imam gde za dz da stavim
komp na netu da bude 24/7 u prostoriji sa serverima
znachi klima ovo ono ...

kakav mi pc treba za to ako ASIC radi rachunjanje ?
kapiram ne neshto jaka mashina .. dal usb mora bude USB3 ?

mozda pribavim i 10GH ili 2x10GH ...

ili je bolje da kupim neke grafichke i sklopim neki pc ili vishe njih
da ne bi pravio rig jer imam prostora i struju za dz pa da
skupljam litecoin ...
ako to .. koje grafichke ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-06-2014, 07:58 PM
Post: #2
RE: pitanje ? bitcoin ? litecoin ? asic ...
(02-06-2014 07:54 PM)coincoin Wrote:  imam neku opciju da pribavim ASIC buterfly 5GH model
koliko to moze da generishe parica ...

posto radim u provajderu imam gde za dz da stavim
komp na netu da bude 24/7 u prostoriji sa serverima
znachi klima ovo ono ...

kakav mi pc treba za to ako ASIC radi rachunjanje ?
kapiram ne neshto jaka mashina .. dal usb mora bude USB3 ?

mozda pribavim i 10GH ili 2x10GH ...

ili je bolje da kupim neke grafichke i sklopim neki pc ili vishe njih
da ne bi pravio rig jer imam prostora i struju za dz pa da
skupljam litecoin ...
ako to .. koje grafichke ?

batali taj asic...to ti je manje od 20dolara mesecno..otprilike.Kupi graficke(preporuka Amd R9 serija) ..i baci se na litecoin... Wink
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-06-2014, 08:55 PM (This post was last modified: 02-06-2014 08:55 PM by coincoin.)
Post: #3
RE: pitanje ? bitcoin ? litecoin ? asic ...
R9 ? imamo 300E ...
za te pare mogu kupim dva ta asic 10GH svaki
ili te neke grafichke i neki pc da to tera...
sta uraditi ?

opet kazem struja mi nije problem
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-06-2014, 09:00 PM
Post: #4
RE: pitanje ? bitcoin ? litecoin ? asic ...
Ja bih kupio AMD R9 280x,i dobro(jako) napajanje da to tera..to je dobro za pocetak..a te tako slabe minere batali,to vise nista ne vredi..ispod 1,2TH/s niko ne uzima..jer difficulty mnogo raste..sve i da napravis neke pare,vec sledeci mesec ta oprema je beskorisna..jbg sa bitcoinom je takva situacija,ostale su samo krupne ribe.Ali sa scrypt valutama(lite,doge,world..) i dalje nije,jer za njih jos uvek ne postoji ASIC..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-06-2014, 09:09 PM
Post: #5
RE: pitanje ? bitcoin ? litecoin ? asic ...
imash neku ideju posto je kartica ? ... 7950 koliko vidim su oko 300E ...
to mi je budzet Smile ... ne znam komp kao komp sta treba da bude...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-10-2014, 06:55 PM
Post: #6
RE: pitanje ? bitcoin ? litecoin ? asic ...
(02-06-2014 09:09 PM)coincoin Wrote:  imash neku ideju posto je kartica ? ... 7950 koliko vidim su oko 300E ...
to mi je budzet Smile ... ne znam komp kao komp sta treba da bude...

ATI radeon R9 je 43.999,00 din u WinWin-u.
Jeste da je skupa ali bez nje se ne isplati da se kopa.
I treba ti bar takve 3 komada. (ovo se odnosi na kopanje litecoina)

Ja sam se isto raspitivao za kopanje bitcoina ali se trenutno ne isplati jer je cena hardera previsoka, tako da je najbolje da se kopaju litecoini i druge slične valute.

Imaš moju temu ovde:
http://bitcoin.rs/forum/thread-242.html

Huh Kako zaraditi bitcoin? Besplatni bitcoin sajtovi!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-11-2014, 10:33 PM (This post was last modified: 02-11-2014 10:36 PM by coincoin.)
Post: #7
RE: pitanje ? bitcoin ? litecoin ? asic ...
XFX R9 280x 3GB DD GAMING
elem... 2 meseca stara, ima domace papire Smile
ja hepi .. 300E ravno, doneta na ruke ...

elem .. spakovano mashinu koja stoji skuplja prashinu
AMX Phenom II, B50 ( mislim da je b50 ), 2 jezgra otkljuchano na 4,
4 GB RAMA DDR i 600 ili 660W neko napajanje .. nema HDD, nema CDROM Smile
namestio sa USB linux mali se dize namenska distro ... ( linux mi je matichno okruzenje tako da... )
SMOS, prochitao BRDO dokumentacije danas na poslu, kartica radi stablinih 640-650 Kh/s
mashina na poslu, dzaba struja, dzaba net ...
doneo sam odluku da nedelju dana prvih skupljam SAMO ali samo DGC Wink .. posto mi se nije svidelo
kako mi multipool stalno bira neki TIPS koji ne znam ni shta je niti kako da unovchim Smile
posto nemam rashode .. sve su mi prihodi Smile .. javljam u ponedeljak koliko sam oprihodovao Smile

planiram josh jedan komp od krsha koji mi se vuche po kuci da sklopi i u njega ubacim 7850 ...
nek pravi 250-300Kh/s meni super Wink .. posto ionako zbog posla nemam vremena se igram znachi
za po kuci ce mi biti dovoljan neki stara hd 4800 Wink ...

ali kez na mom licu kad sam sve podesio, mashina ono spoljna IP naravno na ruteru podesio da
mozemo samo od moje gajbe joj se pridje, pustim status ekran na full screen, iskljuchim screensave
i ono kao . wow namestio sam Smile
hehe

da dodam da mi je PUNO pomogao Djaps27 Smile
znachi najteze je uci u materiju a dobar savet je stvarno
bitan Smile hvala druze !
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)