Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
konfigurisanje
06-08-2014, 11:49 PM
Post: #1
konfigurisanje
treba mi pomoc...imam dve r9 270x i one su konfigurisane preko cg minera i lepo rade...sada sam uzeo jos jednu r9 280x dual x sapphire i zanima me gde i kako je konfigurisem...
ovo mi je konfigurijski fajl za dve 270 ice
{
"pools" : [
{
"url" : "stratum+tcp://coinotron.com:3334",
"user" : "policemen.police",
"pass" : "Miroslavaa92"
}
]
,
"failover-only" : true,
"intensity" : "18",
"worksize" : "256",
"kernel" : "scrypt",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "11264",
"shaders" : "0",
"gpu-fan" : "0-90",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-engine" : "1080-1100",
"gpu-memclock" : "1500",
"auto-fan" : true,
"temp-cutoff" : "95",
"temp-overheat" : "85",
"temp-target" : "75",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "1",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "60",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}


da li tu konfigurisem i ovu novu i kako...hvala
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-09-2014, 10:19 AM
Post: #2
RE: konfigurisanje
predji na asic minere.... nema toliko eksperimentisanja. samo plug&play. Big Grin
nemam pojma. nisam se igrao sa grafikama.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-09-2014, 12:07 PM (This post was last modified: 06-09-2014 12:15 PM by jandza68.)
Post: #3
RE: konfigurisanje
https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison

Ovde proveri za tvoje kartice podesavanja...na primer stavis ovako...
"intensity" : "18,18,13",

za svaku karticu posebno... i tako do kraja Big Grin

Srecno Big Grin
Koliko vidim kopas LTC... na kartice tesko da se isplati... ja imam rig sa 4 r9 290trix i nije to to... mozda da probas neke nove valute...maxcoin ili tako nesto...

http://max.1gh.com/

Ovde mozes da pravis zamenu, da trejdujes novcice Wink
https://www.cryptsy.com/users/register?refid=182317
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-09-2014, 01:05 PM (This post was last modified: 06-09-2014 01:08 PM by djole878.)
Post: #4
RE: konfigurisanje
(06-09-2014 12:07 PM)jandza68 Wrote:  https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison

Ovde proveri za tvoje kartice podesavanja...na primer stavis ovako...
"intensity" : "18,18,13",

za svaku karticu posebno... i tako do kraja Big Grin

Srecno Big Grin
Koliko vidim kopas LTC... na kartice tesko da se isplati... ja imam rig sa 4 r9 290trix i nije to to... mozda da probas neke nove valute...maxcoin ili tako nesto...

http://max.1gh.com/

Ovde mozes da pravis zamenu, da trejdujes novcice Wink
https://www.cryptsy.com/users/register?refid=182317

ma kopam sve zivo... Smile kopam i maxcoin...
samo sam sada uzeo jos jednu graficku pa nisam znao gde konfigurisem,tj kontao sam da se odvaja zarezima ali reko da pitam......hvala

(06-09-2014 12:07 PM)jandza68 Wrote:  https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison

Ovde proveri za tvoje kartice podesavanja...na primer stavis ovako...
"intensity" : "18,18,13",

za svaku karticu posebno... i tako do kraja Big Grin

Srecno Big Grin
Koliko vidim kopas LTC... na kartice tesko da se isplati... ja imam rig sa 4 r9 290trix i nije to to... mozda da probas neke nove valute...maxcoin ili tako nesto...

http://max.1gh.com/

Ovde mozes da pravis zamenu, da trejdujes novcice Wink
https://www.cryptsy.com/users/register?refid=182317

hvala ti...kontam za ltc ali mora skociti kad tad...nadam se Smile...pa koliko god da iskopamo kad skoci npr na 30$ opet vece zarada nego max...Smile zar ne???
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-09-2014, 01:09 PM
Post: #5
RE: konfigurisanje
Nema na cemu Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-12-2014, 11:06 AM
Post: #6
RE: konfigurisanje
(06-09-2014 01:09 PM)jandza68 Wrote:  Nema na cemu Smile

hej a jel znas mozda sta nisam dobro podesio kada mi pokazuje brzinu kartice (znaci radi) ali ona ne prihvata poslove i na pool-u mi pokazuje brzinu samo ove dve kartice?!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)